9.B GIVER IDEER TIL MOLS i UDVIKLING

9 klasse - marsterplanDen 20. marts var Christine Vistoft fra DGIs tegnestue – Karpenhøj på besøg i 9.b på Molsskolen. Tegnestuen har fået til opgave at tegne en masterplan i forbindelse med projektet “Mols i Udviking”.

9.b har  – sammen med deres lærer, Hanne Svendsen – udarbejdet ideer til masterplanen i de understøttende timer.

Ideerne spændte vidt og bredt
Der var tanker om store tribuneanlæg med tilhørende fodboldbaner, og eleverne ønskede at omdanne den gamle gymnastiksal til kantine for skolens elever og lærere, ligesom ideer om tarzanbaner og grillhytter i forbindelse med de nederste fodboldbaner, blev foreslået.

Alle ideerne fik Christine Vistoft med hjem på tegnestuen, for at de kan tænkes ind i masterplanen, som skal ligge færdig i løbet af forsommeren.

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram