Bo på Mols

Bosætningsdag 2019 — Overvejer du at flytte til Mols…?

Så har du chancen for at blive lidt klogere på mulighederne, søndag d. 26. maj.

Programmet for Bosætningsdagen 2019 er ikke klar endnu, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Herunder kan du se, hvad der skete på Bosætningsdagen i 2018:

Bosætningsdag 2018
Åbent hus event med ejendomsmæglere, skoler, institutioner, foreninger m.fl.

havn foto knebelbro

Solnedgang ved Knebelbro havn

Vi, der bor på Mols, synes jo, at det er det bedste sted i verden at bo.

Derfor har vi lyst til at gøre en indsats for at andre skal lære vores dejlige egn at kende og derved få inspiration til at flytte til vores smukke egn. Den 27. maj holder vi ’Åbent-hus-dag’ på Mols, hvor vi inviterer potentielle tilflyttere til Mols og Helgenæs. Vi starter kl. 10.00 i Molshallen i Knebel.

Få et indblik i området, set med lokale øjne

Vi har samlet nogle lokale kræfter til at fortælle lidt om, hvorfor Mols og Helgenæs er et godt sted at bo, vi har meget af “Det der tæller”.

Entusiastiske guider vil vise jer rundt og samtidig fortælle jer om alle fortræffelighederne på en guidet ”Tour de Mols” i bus rundt på skønne Mols og Helgenæs.

Områdets børnehaver gør meget for at inddrage naturen, og Børnene bruger mange timer på at udforske og opdage..

Områdets børnehaver gør meget for at inddrage naturen, og børnene bruger mange timer på at udforske og opdage..

Samtidig vil der for børnefamilier være en ”Tour de børneinstitution”, hvor deltagerne vil besøge Naturbørnehaven, Syddjurs Friskole, Molsskolen og Børnehaven Mols. Børn er naturligvis meget velkomne på begge ture.

Der er masser af plads til at udfolde sig på i vores nærområde, og lige nu er der flere attraktive boliger til salg. Mols og Helgenæs har utroligt meget at byde på, og det vil vi gerne dele med folk, der overvejer at flytte bopæl. En række ejendomsmæglere står klar til at fremvise de udvalgte huse, der netop nu er til salg i området

Programmet ser således ud:

Oversigt med aktiviteter på Mols 27. maj

Kl. 10.00 Brunch i Molshallen, Knebel.
Velkomst og orientering: Hør en ny-tilflytters oplevelse med at komme til Mols, få nyttig viden om foreningsliv, skoler og daginstitutioner og mød Syddjurs’ Borgmester (og molbo) Ole Bollesen. Besøg informationsstande og få en snak med de lokale.

Kl. 11:45 Guidede ture.
Vælg mellem guidet natur-tur i bus rundt på skønne Mols og Helgenæs med røverhistorier, kulturminder og smukke udsigter. Eller tag med på tur til de lokale børneinstitutioner, Molsskolen samt Syddjurs Friskole og få et indblik i det gode børneliv. Lad gerne ungerne teste legepladserne.

Kl. ca. 13:30 forventer vi at være tilbage ved Molshallen. Herefter spredes festen ud til hele Mols og Helgenæs, og gæsterne kan selv tage på opdagelse med et kort over eftermiddagens mange aktiviteter. Hold kaffe-pit stop hos en lokal borger på vejen og oplev livet som børnefamilie på landet.

Dagsprogram for den 27. maj
Aktiviteter på Mols & Helgenæs d. 27. maj
Standholdere på dagen
Tur program Skole & Børnehaver
Turprogram Mols & Helgenæs
Hårde facts – Bløde værdier
Huse til salg på Mols

Søspejder i Knebelbro gør både klar til sejllads, og har det sjovt i ventetiden.

En søspejder i Knebelbro gør både klar til sejllads, og har det sjovt i ventetiden.