Rundvisning i bagende sol

I går trådte godt 25 interesserede ind i det, der bliver til Knudepunktet i Knebel. Kridtstreger på fliserne og boldbanerne ved Molshallen viste, hvor de forskellige dele af huset kommer til at ligge, så man kunne “gå ind i” Børnehuset, multisalen, køkkenet, fællesrummene osv., og plancher vidste illustrationer af, hvordan det hele engang kommer til at se ud.

Og mens solen bagte ned på de fremmødte, fortalte Grith Mortensen, formand for Mols i Udvikling og Ejendomsfonden Knudepunktet Mols, Kasper Nissen, næstformand i Mols i Udvikling og formand for Molshallen, Christine Vistoft, medlem af projektgruppen og formand for IF Mols, Heidi Scott Lundby, medlem af projektgruppen og ansat i Syddjurs Kommunes Ejendomme og Eva Strøm, tovholder i Mols i Udvikling om planerne for huset, byggeriet, processen og meget andet.

Vil du også vide mere om byggeriet, kan du læse mere på under menupunktet Knudepunktet, eller du kan orientere dig i den PDF, der er lavet til lejligheden ved at trykke på linket her: Uddelingsark Knudepunktet 16 juni 2020

Du er også altid velkommen til at kontakte folkene bag byggeriet, fx dem vi lige har nævnt 🙂

Twitter
Visit Us
Follow Me
LINKEDIN
Share
Mols I Udvikling på Instagram